Login

Kogerlaan 6332, Schagen
(Advertentie: 2022051101)

Vereisten

Huishouden:
maximaal 2 persoon (verplicht)
 
Betreft:
Etagewoning
Type:
Appartement 3e Etage met lift
Bouwjaar:
2003
Energielabel:
A
Aantal kamers:
2
Verwachte verhuurdatum:
06 juni 2022
Verhuurvestiging:
Wooncompagnie

Huurprijs (netto):
€ 549,39
Huurprijs (bruto):
€ 591,54
Huurprijs (subsidiabel):
€ 585,39
Servicekosten:
€ 42,15

Indeling:
Woonkamer
30.50 m2
Slaapkamer 1
14.70 m2
Berging
3.86 m2
Doucheruimte
4.20 m2

Totale oppervlakte
53 m2

Bijzonderheden:

Woningkenmerken

  • Balkon
  • Berging extern
  • Gelijkvloers
  • Lift
  • Open keuken

Verwarming & energie

  • Elektrisch koken
  • CV combiketel
  • Dubbel glas

Extra’s

  • Intercom

Beschrijving:

Hoekappartement op de derde verdieping, woonkamer en balkon met uitzicht op de treinovergang aan de Hoep. Slaapkamer is ook aan deze zijde van de woning. Woningen zijn gebouwd in 2003 en voldoen aan de toen geldende geluidseisen. Parkeergelegenheid aan de zijkant van het gebouw. Dicht bij het centrum van Schagen. In de woning wordt elektrisch gekookt, er is een 2-fase perilex aansluiting aanwezig in de keuken. Kookapparatuur dient de huurder zelf aan te schaffen. Op de begane grond is er een eigen berging.

Woning is niet geschikt voor een huishouden dat groter is dan twee personen of met kinderen. Er is 1 slaapkamer.

Indeling woning ivm ontbreken plattegrond: hal met rechts de slaapkamer en rechtdoor de woonkamer met keuken. In de hal ook de toegangsdeuren voor de badkamer, meterkast, cv ruimte en toilet. In de woonkamer is de toegangsdeur naar het balkon.

Er zijn diverse overnames in de woning aanwezig waaronder: laminaat door de gehele woning, diverse lampen, gordijnen, zonwering, schermen balkon, nieuwe hordeur, stellage berging en afzuigkap. 


Aanvullende Informatie:

Elektrisch koken in de woning van toepassing. Perilex aansluiting, 2 fase. Koken op gas in de woning niet mogelijk.

 

Let op! Wooncompagnie wijst haar woningen toe op basis van Europese regelgeving en de wettelijke passendheidsnorm. Zonder een recente inkomensverklaring van de Belastingdienst, wijzen wij geen huurwoning toe. Wij verlenen geen uitstel maar wijzen de woning toe aan de volgende kandidaat. Om teleurstelling te voorkomen kunt u nu al een inkomensverklaring aanvragen bij de Belastingdienst (tel: 0800- 0543 of digitaal via Mijn Belastingdienst).

De opleverdatum is onder voorbehoud.

 

Onder artikel 6 van de algemene huurvoorwaarden zijn de verplichtingen van de huurder opgenomen. Hier is onder andere in opgenomen dat de huurder gedurende de huurtijd zijn hoofdverblijf in de woning dient te hebben en de woning als zodanig in gebruik dient te hebben.