Login

Gasthuisweg 32, Den Oever
(Advertentie: 2021091504)

Plattegronden

PDF document

Vereisten

Inkomen:
maximaal € 40.024,00
Huishouden:
1 tot en met 2 personen (verplicht)
Leeftijd:
minimaal 23 jaar (verplicht)
 
Betreft:
Bovenwoning
Type:
Bovenwoning
Bouwjaar:
1989
Energielabel:
C
Aantal kamers:
2
Verwachte verhuurdatum:
13 oktober 2021
Verhuurvestiging:
Woningbouwvereniging Beter Wonen

Huurprijs (netto):
€ 416,30
Huurprijs (bruto):
€ 418,12
Huurprijs (subsidiabel):
€ 416,30
Servicekosten:
€ 1,82

Indeling:
Woonkamer
34.10 m2
Slaapkamer 1
11.90 m2
Keuken
6.00 m2
Berging
4.80 m2
Doucheruimte
3.80 m2

Totale oppervlakte
61 m2

Bijzonderheden:

Woningkenmerken

  • Balkon
  • Berging intern
  • Gelijkvloers
  • Open keuken

Verwarming & energie

  • CV combiketel
  • Dubbel glas

Beschrijving:
Bovenwoning met een slaapkamer gelegen in het dorp Den Oever. Er is geen lift aanwezig in het gebouw.

Aanvullende Informatie:

Inkomensverklaring

Als u in aanmerking komt voor een woning dienen u en uw meeverhuizende partner in het bezit te zijn van een inkomensverklaring van de Belastingdienst. Deze kunt u telefonisch aanvragen bij de Belastingdienst via 0800 0543. Deze inkomensverklaring is gratis. Vraag het zo snel mogelijk aan want het duurt 5 werkdagen voordat u het in huis heeft. Bent u in het bezit van een voorlopige of een definitieve aanslag (geen eigen aangifte) dan mag u die inleveren. Beschikt u over DigiD dan kunt u de inkomensverklaring via mijnoverheid.nl per direct regelen. Als u de inkomensverklaring of een voorlopige of een definitieve aanslag niet op tijd kunt overleggen, geven wij geen uitstel en wordt de woning door ons afgewezen.

 

RIVM richtlijnen

Beter Wonen wil graag dat het verhuren van woningen doorgaat. In verband met het Corona virus zijn hiervoor een aantal aanpassingen in de bestaande procedure noodzakelijk voor wat betreft het bezichtigen en verhuren van onze woningen.

Voor woningen die vrijkomen voor verhuur, wordt de bezichtiging door de huidige huurder gedaan als deze hiermee akkoord is en waarbij er de mogelijkheid is voor overname van goederen. Van belang is dat de kandidaat hier ook mee akkoord gaat en dat de RIVM richtlijnen worden opgevolgd. Als u een aanbiedingsbrief van Beter Wonen ontvangt, wordt in de brief aangegeven met wie u contact kunt opnemen voor bezichtiging van de woning. U wordt verzocht onderling afspraken te maken met betrekking tot de datum, tijdstip, tijdsduur, max. aantal personen, afstand van min. 1,5 meter etc.

Wij verwachten van u dat alle gevraagde documenten uiterlijk op de aangegeven datum zijn ingeleverd bij Beter Wonen. De aangegeven datum vindt u terug in de aanbiedingsbrief. Bij een definitieve toewijzing kan de overname van goederen schriftelijk via een overnameformulier worden geregeld.

Bij het ondertekenen van het huurcontract op het kantoor van Beter Wonen houden we ons aan de RIVM richtlijnen.


 

Lidmaatschap

U kunt als nieuwe huurder lid worden van de vereniging. Per woning is lidmaatschap voor een persoon mogelijk. Bij het passeren van het huurcontract kunt u zich aanmelden voor het lidmaatschap. De contributie is op jaarbasis, te weten € 2,72. Als u lid bent van de vereniging hebt u stemrecht binnen de vereniging. De statuten en het huishoudelijk reglement die behoren bij het aangaan van uw lidmaatschap kunt u vinden op de website van Woningbouwvereniging Beter Wonen.

 

Glasfonds

Bij de servicekosten is alleen glasfonds inbegrepen.

 

Hippolytushoef is het grootste dorp op het voormalig eiland Wieringen en ligt vlakbij de Waddenzee in de kop van Noord-Holland. Vanuit de Hoofdstraat met diverse winkels zoals een supermarkt, een warme bakker, een kledingwinkel en een drogisterij komt men voor de Hippolytuskerk te staan waarvan het grootste deel nog uit de Middeleeuwen stamt. Naast de gebruikelijke kerkdiensten wordt deze kerk ook voor culturele evenementen gebruikt. De toren van de kerk ziet men al van verre staan omdat de kerk op een kunstmatige hoogte is gebouwd. In dit dorp ontbreekt het niet aan sport en recreatie zoals men kan zien aan de sportvelden met diverse sportverenigingen en het overdekte zwembad.