Login

V Hengelstraat 42BOVEN, Hippolytushoef
(Advertentie: 2022051202)

Plattegronden

PDF document

Vereisten

Inkomen:
maximaal € 45.014,00
Huishouden:
1 tot en met 2 personen (verplicht)
Leeftijd:
minimaal 18 jaar (verplicht)
 
Betreft:
Bovenwoning
Type:
Bovenwoning
Bouwjaar:
1950
Energielabel:
C
Aantal kamers:
3
Verwachte verhuurdatum:
15 juni 2022
Verhuurvestiging:
Woningbouwvereniging Beter Wonen

Huurprijs (netto):
€ 348,59
Huurprijs (bruto):
€ 350,41
Huurprijs (subsidiabel):
€ 348,59
Servicekosten:
€ 1,82

Indeling:
Woonkamer
12.84 m2
Slaapkamer 1
9.82 m2
Slaapkamer 2
3.51 m2
Keuken
4.81 m2
Berging
4.93 m2
Zolder
15.90 m2

Totale oppervlakte
52 m2

Bijzonderheden:

Woningkenmerken

  • Balkon
  • Berging extern
  • Berging intern
  • Gelijkvloers
  • Tuin

Verwarming & energie

  • CV combiketel
  • Dubbel glas

Extra’s

  • Vlizotrap naar bergzolder

Beschrijving:

Appartement op de eerste verdieping en beschikt over 1 slaapkamer en een berging. Er is geen lift aanwezig. Het appartement is gelegen in het dorp Hippolytushoef.


Aanvullende Informatie:

Inkomensverklaring

Als u in aanmerking komt voor een woning dienen u en uw meeverhuizende partner in het bezit te zijn van een inkomensverklaring van de Belastingdienst. Deze kunt u telefonisch aanvragen bij de Belastingdienst via 0800 0543. Deze inkomensverklaring is gratis. Vraag het zo snel mogelijk aan want het duurt 5 werkdagen voordat u het in huis heeft. Bent u in het bezit van een voorlopige of een definitieve aanslag (geen eigen aangifte) dan mag u die inleveren. Beschikt u over DigiD dan kunt u de inkomensverklaring via mijnoverheid.nl per direct regelen. Als u de inkomensverklaring of een voorlopige of een definitieve aanslag niet op tijd kunt overleggen, geven wij geen uitstel en wordt de woning door ons afgewezen.

 

Glasfonds

Bij de servicekosten is alleen glasfonds inbegrepen.

 

Hippolytushoef

Hippolytushoef is het grootste dorp op het voormalig eiland Wieringen en ligt vlakbij de Waddenzee in de kop van Noord-Holland. Vanuit de Hoofdstraat met diverse winkels zoals een supermarkt, een warme bakker, een kledingwinkel en een drogisterij komt men voor de Hippolytuskerk te staan waarvan het grootste deel nog uit de Middeleeuwen stamt. Naast de gebruikelijke kerkdiensten wordt deze kerk ook voor culturele evenementen gebruikt. De toren van de kerk ziet men al van verre staan omdat de kerk op een kunstmatige hoogte is gebouwd. In dit dorp ontbreekt het niet aan sport en recreatie zoals men kan zien aan de sportvelden met diverse sportverenigingen en het overdekte zwembad.

 

Lidmaatschap

U kunt als nieuwe huurder lid worden van de vereniging. Per woning is lidmaatschap voor een persoon mogelijk. Bij het passeren van het huurcontract kunt u zich aanmelden voor het lidmaatschap. De contributie is op jaarbasis, te weten € 2,72. Als u lid bent van de vereniging hebt u stemrecht binnen de vereniging. De statuten en het huishoudelijk reglement die behoren bij het aangaan van uw lidmaatschap kunt u vinden op de website van Woningbouwvereniging Beter Wonen.