Login

Duinroosweg 9, Callantsoog
(Advertentie: 2022051102)

Vereisten

Huishouden:
minimaal 3 persoon (verplicht)
 
 

Voorrang voor Doorstromers uit gemeente Schagen

Bij deze advertentie hebben Doorstromers die op dit moment in de gemeente Schagen wonen voorrang op andere woningzoekenden. Een Doorstromer is iemand die op dit moment in een huurwoning van Wooncompagnie, Woningstichting Anna Paulowna, Woonzorg of Woningstichting Den Helder woont en deze bij een verhuizing leeg achter laat. Woont u wel in gemeente Schagen, maar bent u geen Doorstromer? Dan heeft u wel voorrang op mensen die niet in gemeente Schagen wonen.

 
Betreft:
Eengezinswoning
Type:
Eengezinswoning
Bouwjaar:
1967
Energielabel:
D
Aantal kamers:
5
Verwachte verhuurdatum:
18 juli 2022
Verhuurvestiging:
Wooncompagnie

Huurprijs (netto):
€ 609,71
Huurprijs (bruto):
€ 615,86
Huurprijs (subsidiabel):
€ 609,71
Servicekosten:
€ 6,15

Indeling:
Woonkamer
22.65 m2
Slaapkamer 1
10.85 m2
Slaapkamer 2
7.53 m2
Slaapkamer 3
7.53 m2
Slaapkamer 4
5.22 m2
Keuken
7.53 m2
Berging
7.20 m2
Doucheruimte
2.81 m2
Zolder zonder vaste trap
5.00 m2

Totale oppervlakte
76 m2

Bijzonderheden:

Woningkenmerken

  • Grote tuin
  • Berging extern
  • Open keuken

Verwarming & energie

  • Dubbel glas

Extra’s

  • Vlizotrap naar bergzolder

Beschrijving:

Goed onderhouden hoekwoning in kustdorp Callantsoog. Lagere school, winkels in het dorp aanwezig. In de zomermaanden bruist het dorp van vakantiegangers. Woning wordt aangeboden aan gezin met minimaal 2 kinderen. 

De woning is gelegen aan een doorgaande straat met eigen oprit en zij- en grote achtertuin. Bij de achterste slaapkamer is de tussenwand uitgebroken waardoor er een extra grote slaapkamer is ontstaan. (in overleg met de nieuwe huurder wordt de tussenwand teruggeplaatst). Aan de voorzijde van de woning zijn twee kleine slaapkamers. De doorzonkamer heeft een balkenplafond en een boog naar de uitgebreide keuken en extra aanbouw tussen keuken en berging. In de keuken is een koof aangebracht met verlichting. De toegang tot de zolderruimte wordt teruggeplaatst naar de overloop met een vlizotrap. De houtenschrootjes op het plafond worden verwijderd alsook de lambrisering op de trap. De zolder mag niet als slaapkamer worden gebruikt ivm brandveiligheid.   

Er zijn diverse goederen ter overname o.a. laminaat  en zeil, diverse gordijnen, rails, lampen, zonnescherm, overkapping en blokhut achter in de tuin. afzuigkap, gaskookplaat 6 pits, extra kastjes en twee werkbladen bijkeuken en kastjes,Werkbank, achterwand en kastjes in de berging, diverse planken, handdoekrek etc in de badkamer, ombouw met spiegel in de hal. Vertrekkende huurder zal de overname met de nieuwe huurder vastleggen en is vrij om goederen alsnog zelf mee te nemen die nu als overname zijn aangegeven.     


Aanvullende Informatie:

Voorrang doorstromer gem. Schagen

 

Let op! Wooncompagnie wijst haar woningen toe op basis van Europese regelgeving en de wettelijke passendheidsnorm. Zonder een recente inkomensverklaring van de Belastingdienst, wijzen wij geen huurwoning toe. Wij verlenen geen uitstel maar wijzen de woning toe aan de volgende kandidaat. Om teleurstelling te voorkomen kunt u nu al een inkomensverklaring aanvragen bij de Belastingdienst (tel: 0800- 0543 of digitaal via Mijn Belastingdienst).

De opleverdatum is onder voorbehoud.

 

Onder artikel 6 van de algemene huurvoorwaarden zijn de verplichtingen van de huurder opgenomen. Hier is onder andere in opgenomen dat de huurder gedurende de huurtijd zijn hoofdverblijf in de woning dient te hebben en de woning als zodanig in gebruik dient te hebben.