Login

Parkzicht 31, Hippolytushoef
(Advertentie: 2022062106)

Plattegronden

PDF document

Vereisten

Inkomen:
maximaal € 45.014,00
Huishouden:
1 tot en met 2 personen (verplicht)
Leeftijd:
minimaal 60 jaar (verplicht)
 
 

Voorrang voor Doorstromers uit gemeente Hollands Kroon

Bij deze advertentie hebben Doorstromers die op dit moment in de gemeente Hollands Kroon wonen voorrang op andere woningzoekenden. Een Doorstromer is iemand die op dit moment in een huurwoning van Wooncompagnie, Woningbouwvereniging Beter Wonen of Woningstichting Anna Paulowna woont en deze bij een verhuizing leeg achter laat. Woont u wel in gemeente Hollands Kroon, maar bent u geen Doorstromer? Dan heeft u wel voorrang op mensen die niet in gemeente Hollands Kroon wonen.

 
Betreft:
Levensloopbestendige woning
Type:
Seniorenwoning
Bouwjaar:
2005
Energielabel:
A
Aantal kamers:
2
Verwachte verhuurdatum:
25 juli 2022
Verhuurvestiging:
Woningbouwvereniging Beter Wonen

Huurprijs (netto):
€ 601,27
Huurprijs (bruto):
€ 700,26
Huurprijs (subsidiabel):
€ 625,27
Servicekosten:
€ 98,99

Indeling:
Woonkamer
17.57 m2
Slaapkamer 1
14.80 m2
Keuken
13.15 m2
Bijkeuken
2.62 m2
Berging
3.36 m2
Badkamer
7.20 m2

Totale oppervlakte
59 m2

Bijzonderheden:

Woningkenmerken

  • Levensloopbestendig
  • Berging extern
  • Berging intern
  • Gelijkvloers
  • Lift

Verwarming & energie

  • Vloerverwarming

Extra’s

  • Intercom

Beschrijving:
Seniorenwoning met 1 slaapkamer in het complex Parkzicht. Gelegen in Hippolytushoef.

Aanvullende Informatie:

Voorrang doorstromers

Bij deze woning heeft een doorstromer voorrang. Een doorstromer is een huurder die een huurwoning huurt of bij Woningbouwvereniging Beter Wonen of bij Woningstichting Anna Paulowna of bij Wooncompagnie en die bij verhuizing de gehuurde woning leeg achterhaalt.

 

Inkomensverklaring

Als u in aanmerking komt voor een woning dienen u en uw meeverhuizende partner in het bezit te zijn van een inkomensverklaring van de Belastingdienst. Deze kunt u telefonisch aanvragen bij de Belastingdienst via 0800 0543. Deze inkomensverklaring is gratis. Vraag het zo snel mogelijk aan want het duurt 5 werkdagen voordat u het in huis heeft. Bent u in het bezit van een voorlopige of een definitieve aanslag (geen eigen aangifte) dan mag u die inleveren. Beschikt u over DigiD dan kunt u de inkomensverklaring via mijnoverheid.nl per direct regelen. Als u de inkomensverklaring of een voorlopige of een definitieve aanslag niet op tijd kunt overleggen, geven wij geen uitstel en wordt de woning door ons afgewezen.

 

Servicekosten

Bij de servicekosten is inbegrepen stookkosten van de woning die jaarlijks worden afgerekend, energieverbruik gemeenschappelijke ruimte, schoonmaakkosten voor het gebouw, glasfonds, telefoon in de lift en administratiekosten. 

De keukens in de woningen Parkzicht zijn momenteel nog voorzien van diverse inbouwapparatuur. Deze huidige keukenblokken met inbouwapparatuur worden verwijderd en hiervoor in de plaats worden keukenblokken exclusief inbouwapparatuur geplaatst. Dit betekent dat nieuwe bewoners zelf de gewenste apparatuur kan plaatsen.

 

 

Hippolytushoef

Hippolytushoef is het grootste dorp op het voormalig eiland Wieringen en ligt vlakbij de Waddenzee in de kop van Noord-Holland. Vanuit de Hoofdstraat met diverse winkels zoals een supermarkt, een warme bakker, een kledingwinkel en een drogisterij komt men voor de Hippolytuskerk te staan waarvan het grootste deel nog uit de Middeleeuwen stamt. Naast de gebruikelijke kerkdiensten wordt deze kerk ook voor culturele evenementen gebruikt. De toren van de kerk ziet men al van verre staan omdat de kerk op een kunstmatige hoogte is gebouwd. In dit dorp ontbreekt het niet aan sport en recreatie zoals men kan zien aan de sportvelden met diverse sportverenigingen en het overdekte zwembad.

 

Lidmaatschap

U kunt als nieuwe huurder lid worden van de vereniging. Per woning is lidmaatschap voor een persoon mogelijk. Bij het passeren van het huurcontract kunt u zich aanmelden voor het lidmaatschap. De contributie is op jaarbasis, te weten € 2,72. Als u lid bent van de vereniging hebt u stemrecht binnen de vereniging. De statuten en het huishoudelijk reglement die behoren bij het aangaan van uw lidmaatschap kunt u vinden op de website van Woningbouwvereniging Beter Wonen.

 

 

Aangezien de parameters van de inkomensregistratie 2021 (nog) niet conmpleet zijn, worden de gegevens van 2020 nog gehanteerd. 

Toewijzing vindt echter plaats op basis van passend toewijzen 2022. Zodra de indexering voor de Verzamelinkomens bekend is, wordt deze gehandhaafd.