Login

Parkzicht 2, Hippolytushoef
(Advertentie: 2021091502)

Plattegronden

PDF document

Vereisten

Inkomen:
maximaal € 40.024,00
Huishouden:
1 persoon (verplicht)
Leeftijd:
minimaal 65 jaar (verplicht)
 
 

Voorrang voor Doorstromers uit gemeente Hollands Kroon

Bij deze advertentie hebben Doorstromers die op dit moment in de gemeente Hollands Kroon wonen voorrang op andere woningzoekenden. Een Doorstromer is iemand die op dit moment in een huurwoning van Wooncompagnie, Woningbouwvereniging Beter Wonen of Woningstichting Anna Paulowna woont en deze bij een verhuizing leeg achter laat. Woont u wel in gemeente Hollands Kroon, maar bent u geen Doorstromer? Dan heeft u wel voorrang op mensen die niet in gemeente Hollands Kroon wonen.

 
Betreft:
Appartement op de eerste etage
Type:
Appartement 1e Etage met lift
Bouwjaar:
2005
Energielabel:
A
Aantal kamers:
1
Verwachte verhuurdatum:
30 september 2021
Verhuurvestiging:
Woningbouwvereniging Beter Wonen

Huurprijs (netto):
€ 417,99
Huurprijs (bruto):
€ 491,98
Huurprijs (subsidiabel):
€ 441,99
Servicekosten:
€ 73,99

Indeling:
Woonkamer
13.00 m2
Keuken
8.92 m2
Berging
3.60 m2
Badkamer
4.70 m2

Totale oppervlakte
30 m2

Bijzonderheden:

Woningkenmerken

  • Berging extern
  • Gelijkvloers
  • Lift
  • Open keuken

Verwarming & energie

  • Elektrisch koken
  • Collectief gestookt
  • Dubbel glas

Extra’s

  • Intercom

Beschrijving:

Het appartement heeft een woon-/slaapkamer. Dus geen aparte slaapkamer.  Het appartement is gelegen in het gebouw Parkzicht, er is tevens een lift aanwezig.

De foto's geven een indicatie van de woning. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend.


Aanvullende Informatie:

Voorrang doorstromers

Bij deze woning heeft een doorstromer voorrang. Een doorstromer is een huurder die een huurwoning huurt of bij Woningbouwvereniging Beter Wonen of bij Woningstichting Anna Paulowna of bij Wooncompagnie en die bij verhuizing de gehuurde woning leeg achterhaalt.

 

Inkomensverklaring

Als u in aanmerking komt voor een woning dienen u en uw meeverhuizende partner in het bezit te zijn van een inkomensverklaring van de Belastingdienst. Deze kunt u telefonisch aanvragen bij de Belastingdienst via 0800 0543. Deze inkomensverklaring is gratis. Vraag het zo snel mogelijk aan want het duurt 5 werkdagen voordat u het in huis heeft. Bent u in het bezit van een voorlopige of een definitieve aanslag (geen eigen aangifte) dan mag u die inleveren. Beschikt u over DigiD dan kunt u de inkomensverklaring via mijnoverheid.nl per direct regelen. Als u de inkomensverklaring of een voorlopige of een definitieve aanslag niet op tijd kunt overleggen, geven wij geen uitstel en wordt de woning door ons afgewezen.

 

RIVM richtlijnen

Beter Wonen wil graag dat het verhuren van woningen doorgaat. In verband met het Corona virus zijn hiervoor een aantal aanpassingen in de bestaande procedure noodzakelijk voor wat betreft het bezichtigen en verhuren van onze woningen.

Voor woningen die vrijkomen voor verhuur, wordt de bezichtiging door de huidige huurder gedaan als deze hiermee akkoord is en waarbij er de mogelijkheid is voor overname van goederen. Van belang is dat de kandidaat hier ook mee akkoord gaat en dat de RIVM richtlijnen worden opgevolgd. Als u een aanbiedingsbrief van Beter Wonen ontvangt, wordt in de brief aangegeven met wie u contact kunt opnemen voor bezichtiging van de woning. U wordt verzocht onderling afspraken te maken met betrekking tot de datum, tijdstip, tijdsduur, max. aantal personen, afstand van min. 1,5 meter etc.

Wij verwachten van u dat alle gevraagde documenten uiterlijk op de aangegeven datum zijn ingeleverd bij Beter Wonen. De aangegeven datum vindt u terug in de aanbiedingsbrief. Bij een definitieve toewijzing kan de overname van goederen schriftelijk via een overnameformulier worden geregeld.

Bij het ondertekenen van het huurcontract op het kantoor van Beter Wonen houden we ons aan de RIVM richtlijnen.


 

Lidmaatschap

U kunt als nieuwe huurder lid worden van de vereniging. Per woning is lidmaatschap voor een persoon mogelijk. Bij het passeren van het huurcontract kunt u zich aanmelden voor het lidmaatschap. De contributie is op jaarbasis, te weten € 2,72. Als u lid bent van de vereniging hebt u stemrecht binnen de vereniging. De statuten en het huishoudelijk reglement die behoren bij het aangaan van uw lidmaatschap kunt u vinden op de website van Woningbouwvereniging Beter Wonen.

 

Servicekosten

Bij de servicekosten is inbegrepen stookkosten die jaarlijks worden afgerekend, de verlichting bij de trappen, schoonmaakkosten voor het gebouw, glasfonds, telefoon in de lift en administratiekosten. Per 1 mei 2019 zijn de onderhoudskosten voor de algemene tuin overgenomen door de gemeente Hollands Kroon.

De keukens in de woningen Parkzicht zijn momenteel nog voorzien van diverse inbouwapparatuur. Deze huidige keukenblokken met inbouwapparatuur worden verwijderd en hiervoor in de plaats worden keukenblokken exclusief inbouwapparatuur geplaatst. Dit betekent dat nieuwe bewoners zelf de gewenste apparatuur kan plaatsen.

 

 

Hippolytushoef is het grootste dorp op het voormalig eiland Wieringen en ligt vlakbij de Waddenzee in de kop van Noord-Holland. Vanuit de Hoofdstraat met diverse winkels zoals een supermarkt, een warme bakker, een kledingwinkel en een drogisterij komt men voor de Hippolytuskerk te staan waarvan het grootste deel nog uit de Middeleeuwen stamt. Naast de gebruikelijke kerkdiensten wordt deze kerk ook voor culturele evenementen gebruikt. De toren van de kerk ziet men al van verre staan omdat de kerk op een kunstmatige hoogte is gebouwd. In dit dorp ontbreekt het niet aan sport en recreatie zoals men kan zien aan de sportvelden met diverse sportverenigingen en het overdekte zwembad.