Login

Wierbalgstraat 9, Den Oever
(Advertentie: 2021091503)

Plattegronden

PDF document

Vereisten

Inkomen:
maximaal € 40.024,00
Huishouden:
minimaal 3 persoon (verplicht)
Leeftijd:
minimaal 23 jaar (verplicht)
 
 

Voorrang voor Doorstromers uit gemeente Hollands Kroon

Bij deze advertentie hebben Doorstromers die op dit moment in de gemeente Hollands Kroon wonen voorrang op andere woningzoekenden. Een Doorstromer is iemand die op dit moment in een huurwoning van Wooncompagnie, Woningbouwvereniging Beter Wonen of Woningstichting Anna Paulowna woont en deze bij een verhuizing leeg achter laat. Woont u wel in gemeente Hollands Kroon, maar bent u geen Doorstromer? Dan heeft u wel voorrang op mensen die niet in gemeente Hollands Kroon wonen.

 
Betreft:
Eengezinswoning
Type:
Eengezinswoning
Bouwjaar:
1966
Energielabel:
E
Aantal kamers:
6
Verwachte verhuurdatum:
04 november 2021
Verhuurvestiging:
Woningbouwvereniging Beter Wonen

Huurprijs (netto):
€ 522,18
Huurprijs (bruto):
€ 524,00
Huurprijs (subsidiabel):
€ 522,18
Servicekosten:
€ 1,82

Indeling:
Woonkamer
26.70 m2
Slaapkamer 1
11.44 m2
Slaapkamer 2
5.10 m2
Slaapkamer 3
10.54 m2
Slaapkamer 4
6.15 m2
Keuken
6.15 m2
Berging
8.00 m2
Doucheruimte
1.21 m2
Zolder
12.48 m2

Totale oppervlakte
88 m2

Bijzonderheden:

Woningkenmerken

  • Berging extern
  • Tuin

Verwarming & energie

  • CV combiketel
  • Dubbel glas

Extra’s

  • Vlizotrap naar bergzolder

Beschrijving:
Eengezinswoning met 4 slaapkamers gelegen in het dorp Den Oever. 

Aanvullende Informatie:

Voorrang doorstromers

Bij deze woning heeft een doorstromer voorrang. Een doorstromer is een huurder die een huurwoning huurt of bij Woningbouwvereniging Beter Wonen of bij Woningstichting Anna Paulowna of bij Wooncompagnie en die bij verhuizing de gehuurde woning leeg achterhaalt.

 

Inkomensverklaring

Als u in aanmerking komt voor een woning dienen u en uw meeverhuizende partner in het bezit te zijn van een inkomensverklaring van de Belastingdienst. Deze kunt u telefonisch aanvragen bij de Belastingdienst via 0800 0543. Deze inkomensverklaring is gratis. Vraag het zo snel mogelijk aan want het duurt 5 werkdagen voordat u het in huis heeft. Bent u in het bezit van een voorlopige of een definitieve aanslag (geen eigen aangifte) dan mag u die inleveren. Beschikt u over DigiD dan kunt u de inkomensverklaring via mijnoverheid.nl per direct regelen. Als u de inkomensverklaring of een voorlopige of een definitieve aanslag niet op tijd kunt overleggen, geven wij geen uitstel en wordt de woning door ons afgewezen.

 

RIVM richtlijnen

Beter Wonen wil graag dat het verhuren van woningen doorgaat. In verband met het Corona virus zijn hiervoor een aantal aanpassingen in de bestaande procedure noodzakelijk voor wat betreft het bezichtigen en verhuren van onze woningen.

Voor woningen die vrijkomen voor verhuur, wordt de bezichtiging door de huidige huurder gedaan als deze hiermee akkoord is en waarbij er de mogelijkheid is voor overname van goederen. Van belang is dat de kandidaat hier ook mee akkoord gaat en dat de RIVM richtlijnen worden opgevolgd. Als u een aanbiedingsbrief van Beter Wonen ontvangt, wordt in de brief aangegeven met wie u contact kunt opnemen voor bezichtiging van de woning. U wordt verzocht onderling afspraken te maken met betrekking tot de datum, tijdstip, tijdsduur, max. aantal personen, afstand van min. 1,5 meter etc.

Wij verwachten van u dat alle gevraagde documenten uiterlijk op de aangegeven datum zijn ingeleverd bij Beter Wonen. De aangegeven datum vindt u terug in de aanbiedingsbrief. Bij een definitieve toewijzing kan de overname van goederen schriftelijk via een overnameformulier worden geregeld.

Bij het ondertekenen van het huurcontract op het kantoor van Beter Wonen houden we ons aan de RIVM richtlijnen.


 

Lidmaatschap

U kunt als nieuwe huurder lid worden van de vereniging. Per woning is lidmaatschap voor een persoon mogelijk. Bij het passeren van het huurcontract kunt u zich aanmelden voor het lidmaatschap. De contributie is op jaarbasis, te weten € 2,72. Als u lid bent van de vereniging hebt u stemrecht binnen de vereniging. De statuten en het huishoudelijk reglement die behoren bij het aangaan van uw lidmaatschap kunt u vinden op de website van Woningbouwvereniging Beter Wonen.

 

Glasfonds

Bij de servicekosten is alleen glasfonds inbegrepen.

 

Den Oever is het op één na grootste dorp op het voormalig eiland Wieringen met een vissershaven aan de Waddenzee in de kop van Noord-Holland en ligt aan de voet van de Afsluitdijk. De plaatsnaam is een oude naam voor het gebied waarin het dorp ligt (de oever). Den Oever staat onder andere bekend om de garnalenvisserij en de Flora & Visserijdagen waar dan ook veel belangstelling voor is. Al wandelend of met de fiets is de jachthaven Marina Den Oever BV gemakkelijk te bereiken. Deze jachthaven ligt direct aan het IJsselmeer, de Noordzee en de Waddenzee. Hier vlakbij ligt het Robbenoordbos waar men heerlijk kan wandelen en fietsen.